Инициатива за набиране на вещи от първа необходимост "Аспарухово -

...
Инициатива за набиране на вещи от първа необходимост "Аспарухово -
Коментари Харесай

Препатилото Аспарухово помага на бедстващите в Бургаско

Инициатива за набиране на движимости от първа нужда "Аспарухово - подари вяра! "
се разраства във варненския регион, чийто поданици най-добре знаят, какво е да те връхлети водно злополучие. Това споделиха за Varna24.bg уредници на благотворителната самодейност. 

Ето и техния апел:

В община Камено, "природното злополучие ", последица от безхаберието на институциите и страната, лиши човешки животи. Селата в община Камено, претърпяха това, което ние в Аспарухово, преди четири години. По някакво необичайно стичане на събитията, тези " естествени бедствия " заобикалят мощните на деня, и заличават човешки истории, мемоари и парцели, градени с години.
Днес питаме: 

Аспарухово, ще бъде ли поддръжката и опората за тези хора, които имат потребност от помощ?! Аспарухово ще се сплоти ли за една идея на съпричастност и човечност? Аспарухово, върни вяра!

Проведохме диалог с господин Желю Вердунски - кмет на община Камено, с цел да разберем от какво имат потребност потърпевшите. В диалога ни стана ясно, че към този момент са набавени облекла и завивки, а на следващия ден следва да бъдат раздадени матраци. 

Ние имаме подготвеност да стартираме акция за събиране на хранителни артикули, както и на бяла и черна техника. Всеки, който има неизползваеми електроуреди в положително положение и има предпочитание, може да подкрепи хората.

Имаме помещение, предоставено ни безусловно безплатно за депозиране на даренията. Гарантираме, че всяка една движимост ще доближи до нейния адресат! В акцията се включиха доста стойностни хора от квартала, които множеството от вас познават, което е гаранция за почтена и чиста дарителска акция. Вярваме, че Аспарухово ще бъде бялата лястовица, за тези които сега имат най-голяма потребност от подадена ръка! Акцията ще се проведе от 27 октомври до 4 ноември.

Адрес: кв. Аспарухово, ул. Пейчинович 2

телефони за връзка:

0889453375 Мария Георгиева

0888270993 Йордан Димитров

0887579620 Албена Маринова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР