Информацията за специализираната военна операция в Украйна, както Путин нарича

...
Информацията за специализираната военна операция в Украйна, както Путин нарича
Коментари Харесай

Русия показа кадри от участието на изтребители Су-35 във военната операция в Украйна

Информацията за " профилираната военна интервенция " в Украйна, както Путин назовава войната, се показва нищожно в съветските медии и доста рядко се предават фрагменти.

Войниците са с отнети телефони преди да бъдат вкарани в борба, с цел да не могат да се свържат с околните или да излъчват фрагменти онлайн, както вършат украинците. 

Все отново съветското министерство пуска къси обработени клипове, които не демонстрират ужасиите от протичащото се там.

Министерството на защитата на Русия разгласява видеозапис от присъединяване на многоцелеви изтребители Су-35 от Въздушно-космическите сили (ВКС) на Руската федерация в специфична военна интервенция в Украйна, оповестява ТАСС, съобщи Кросс.

„ Екипажите на самолета Су-35 на Военновъздушни сили на Русия по време на специфична военна интервенция извършват дилемите по прехващане на въздушни цели и нанасяне на удари с високоточни оръжия по военната инфраструктура на националистически формирования “, се споделя в описанието на видеото на формалния канал на военното ведомство в YouTube.

Пилотите на изтребители противодействат на въздушно разузнаване, удари на самолети и безпилотни летателни апарати на въоръжените сили на Украйна. " Бойното потребление се прави на ниски, междинни и огромни височини. Бордовото съоръжение на изтребителите Су-35 разрешава потреблението на авиационни оръжия с оптималната акуратност ", оповестиха от съветското министерство на защитата.

Кадрите във видеото демонстрират свръхзвукови противорадарни ракети Х-31П и ръководени ракети въздух-въздух със междинен обхват Р-77, окачени от самолета.

Су-35 е съветски многоцелеви свръхзвуков свръхманеврен изтребител от поколението " 4++ ". Бойната трансформация за Върховен касационен съд на Русия е с показател Су-35С.

Максимално тегло при политане - 34 500 кг, оптималната скорост - 2 500 км / ч (2,35 Маха). Радарът на изтребителя е в положение да открива цели на разстояние до 400 км и да наблюдава по едно и също време до 30 въздушни цели. На 12 твърди точки може да носи управляеми ракети въздух-въздух и въздух-земя, неуправляеми ракети и авиобомби с разнообразни калибри. Максималното бойно натоварване е 8 тона.

От 2015 година самолети от този вид са част от съветските въздушно-космически сили в Сирия. През октомври 2017 година беше обявено, че изтребителят Су-35С е признат на въоръжение от съветската войска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР