Информацията за отстъплението на руските войски по време на специална

...
Информацията за отстъплението на руските войски по време на специална
Коментари Харесай

Кадиров отрича каквото и да е отстъпление в Украйна


Информацията за отстъплението на съветските войски по време на специфична военна интервенция (СВО) в Украйна (така назовават в Русия войната в Украйна - бел.ред.) е провокация, значимо е да не се поддаваме на сходни " пълнежи ", съобщи ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров в канала си в " Телеграм ", представен от ТАСС.

" Ще успокоя най-яростните и най-скептичните коментатори. По време на провеждането на СВО ние не отстъпваме на никое място. Всичко това са пълнежи и западни провокации. Не се оставяйте да Ви заблуждават. Има такива понятия като тактичност и тактика, у нашите войски е по-фина " - сподели Кадиров, цитира news.bg. Ръководителят на Чечения също по този начин акцентира, че Русия се пробва да сведе до най-малко човешките жертви по време на своята " интервенция ", до момента в който Киев, съгласно него, " може да си разреши безсистемно да стреля по всички, в това число цивилни ". " Оттук и разликите в тактиката ", сподели Кадиров.

Той означи, че съветските генерали са добре осведомени с тънкостите на военното дело и разрешават на врага да прави единствено това, което е " преференциално за Русия ", до момента в който употребяват разнообразни тактики и способи.  " В нашата огромна страна всеки може да способства: да помогне на доброволците или да стане подобен, да помогне за възобновяване на мирния живот или най-малко да развесели нашите безстрашни бойци в интернет. Така че, другари, дано не размахваме сабя на дивана, а по-скоро да намерим точните думи на поддръжка за нашите бойци и да се помолим за тях, с цел да се завърнат всички живи и здрави, с победа ", сподели още Кадиров.

Кадиров съобщи, че по негово напътствие чеченските елементи още веднъж са се върнали да водят война в Украйна, заяви в понеделник Руската работа на Би Би Си. Той разгласява видеозапис, в който депутатът от Държавната дума на Русия Адам Делимханов, придружаван от чеченски военни, декларира, че републикански елементи " в размер на 10 хиляди души " ще работят в " Херсонска област, Запорожие и Донецката национална република ". Припомняме, че на 3 септември Рамзан Кадиров със мистериозен пост в обществените мрежи загатна, че възнамерява да си вземе дълга отмора или даже да се отдръпна, само че по-късно представителят на Кремъл Дмитрий Песков омаловажи думите му и сподели, че към този момент чеченския водач е на поста си.

На 30 март съветският президент Владимир Путин създаде Рамзан Кадиров в чин генерал- лейтенант, с което направи публична ролята му в командването на военните дейности в Украйна. На 27 юли Путин награди Кадиров с медал " Александър Невски " за приноса му в социално-икономическото развиване на Чечения. Орденът " Александър Невски " е едно от най-високите съветски оценки. Самият Кадиров се изказваше постоянно и съобщаваше вести от фронта в Украйна, като обявяваше завладяването на основни градове и обекти като рухването на Мариупол, Северодонецк и Лисичанск, както и предаването на бойците от завода " Азовстал ". Чеченските формирования играят значима роля във военните дейности в Украйна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР