Информацията първоначално се появи в бразилския вестник Valor. От ОИСР

...
Информацията първоначално се появи в бразилския вестник Valor. От ОИСР
Коментари Харесай

“Ройтерс”: ОИСР започва преговори за членство на България

Информацията в началото се появи в бразилския вестник Valor. От Организацията за икономическо сътрудничество и раз отхвърлиха коментар. Информацията не е доказана и от Министерството на стопанската система на Бразилия.

В Организацията за икономическо сътрудничество и раз членуват 37 страни: Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Чили, Колумбия, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Корея, Латвия, Литва, Люксембург, Мексико, Нидерландия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Словашка република, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Обединеното Кралство, Съединените Американски Щати. Коста Рика е публично поканена да стане 38-ят член на Организацията за икономическо сътрудничество и раз и сега е в развой на присъединение.

България е една от шестте други страни, които са изразили интерес да стартират развой на присъединение към Организацията за икономическо сътрудничество и раз. Управителният съвет на организацията преглежда тези претенции. България си сътрудничи с Организацията за икономическо сътрудничество и раз посредством тематични начинания и характерна за страната стратегия от началото на 90-те години. България е дейна в районната стратегия за Югоизточна Европа и взе участие в системи за статистическа и осведомителна отчетност, сравнителни разбори, изявления и обзор на политики.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР