Информацията от руските държавни медии, че кораб Царевна е пленен

...
Информацията от руските държавни медии, че кораб Царевна е пленен
Коментари Харесай

Капитанът и моряците от Царевна: Корабът не е превземан, не е под обстрел, няма външни лица

Информацията от съветските държавни медии, че транспортен съд Царевна е покорен от Азов е безспорен фалшив, стана ясно от думите на капитана.

Моряците от " Царевна " удостоверяват, че няма непознати лица на борда, като разкриват също, че имат храна и вода. 

От компанията, наела българския екипаж на кораба, са провели телефонен диалог с капитана на кораба и част от екипажа. Българска национална телевизия разгласява и част от записа.

Какво се случва в нашите моряци, блокирани в Мариупол:

" Датата е 11 април, часът 10:07 сега. На борда нямаме непознати лица. Тази вест, която се популяризира по медиите, безусловно не дава отговор на никакви истини. На борда няма никакви непознати лица, нито пък екипажът е бил заплашван от някоя в страните. Има храна, здрави сме, има и вода, дори и бутилирана. Гледаме да се оправяме, да поддържаме кораба ".

" Обстановката в врата към кораба е естествена. Водят се сражения за преодоляване на врата, които са на разстояние от кораба, повече от 500 метра. Корабът не е под обстрел и на борда няма представители от едната или другата страна ".

" На борда нямаме непознати лица, тази вест, която се е разпространявала по медиите безусловно не дава отговор на никакви истини. На бора няма никакви непознати лица, нито сме били заплшавани, от някоя от страните. (...) Здрави сме, има храна, има и вода - дори бутилирана имат хората за 10-15 дни. Бих споделил, че в тея условия в близост, тези, при които живеем, са първокласни. Нямаме ограничавания и имаме покрив над главата си. Водят се военни дейности в регион, който към този момент е по-отдалечен от кораба. По-спокойно гледаме на нещата, гледаме да се оправяме, да поддържаме кораба в обикновено състояние ", сподели кап. Павел Павлов, представен от OFFnews.bg. 

Корабособственикът Даниел Стефанов моли да не се спекулира ненужно по тематиката с оглед сигурността на екипажа и дава обещание при съществуването на нова инфорамция неотложно да осведоми обществеността.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР