Информацията, която обсъждаме, е конфиденциална. В никакъв случай не мога

...
Информацията, която обсъждаме, е конфиденциална. В никакъв случай не мога
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да сме бдителни срещу тези, които сеят терор

„ Информацията, която обсъждаме, е конфиденциална. В никакъв случай не мога да кажа, че би трябвало да сме спокойни. Напротив – службите, Министерство на вътрешните работи би трябвало да са бдителни. Имаме доста общности тук, които се ненавиждат, имаме и атентат в Сарафово. Трябва да сме още по-внимателни в изрече и безапелационни с тези, които всяват гнет ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след съвещанието на изключителния Председателски съвет в Народното събрание.

Темата на съвещанието е националната сигурност в подтекста на войната против Израел и войната в Украйна. Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика шефовете на парламентарните групи. Покани са отправени и към премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

Според него службите ни демонстрират зоркост и внимание, изкарали са дългото оръжие от няколко дни. „ Вярвам в тях, имам вяра в „ Гранична полиция ”. Дано огромните играчи в международната политика намерят мъдрост, добрина – поради всички. Това е хилядолетно тленен спор ”, изясни Борисов.

Запитан дали министър председателят Николай Денков е трябвало да отиде на съвещанието по сигурността  през вчерашния ден при президента, Борисов сподели, че в случай че Денков е желал да отидат и партийните водачи, е щял да сложи въпроса пред президента Румен Радев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР