Информационният поток, който Украйна получава от своите покровители, дава възможност

...
Информационният поток, който Украйна получава от своите покровители, дава възможност
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: НАТО позволява на Украйна “да гледа в картите” на ВС на Русия

Информационният поток, който Украйна получава от своите настойници, дава опция да се преглежда украинският спектакъл на военните дейности и Украйна като войска на НАТО, която е снабдена с всичко, като се изключи самолети и комплицирани оръжия, съобщи военният специалист на “Изборски клуб ” Владислав Шуригин.

„ Тоест Украйна седи напълно на осведомителната игла, тя се осведоми 24 часа в денонощието в действително време и западните разследващи служби, западните специфични служби, западните наблюдаващи я доставят с всичко, което съумеят да схванат “, посочи експертът.

Това оказва огромна помощ на Украйна, тъй като Западът ѝ разрешава да надниква в нашите карти, само че това не ѝ оказва помощ, тъй като към този момент Украйна не е съумяла да нанесе нито един удар, нито една контраатака, или нахлуване, акцентира Шуригин.

Сега главната задача е да смажем групировката в Донбас, след което ще решаваме идващите. И към този момент е ясно, че ще осъществим задачата в Донбас, заключва събеседникът на изданието.

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР