Информационната кампания по повод увеличението на капитала на Левски, която

...
Информационната кампания по повод увеличението на капитала на Левски, която
Коментари Харесай

Кампанията на Наско Сираков в страната премина с успех

Информационната акция във връзка нарастването на капитала на Левски, която беше извършена в няколко града в страната, мина с огромен триумф и интерес. Тя беше водена от мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков. Първата среща с последователи бе в Бургас, последваха Сливен и Стара Загора, а през днешния ден акцията приключва с посещаване в Пазарджик.

" Доволен съм от акцията. Вярвам в положителното бъдеще на обичания ни клуб ", разяснява Сираков. Събитията протекоха градивно, а последователи идваха и от прилежащи градове. В града на " стоте войводи " участваха левскари от Габрово.

В разяснителната акция вземат участие още членът на Надзорния съвет на ПФК " Левски " Венцислав Димитров, съветникът по правни въпроси на мажоритарния притежател на клуба Борислав Георгиев, както и ръководителят на Управителния съвет на клуба Даниел Боримиров.

На срещите в Бургас и Стара Загора участва и Мило Борисов, който е краен притежател на мажоритарния акционер в генералния спонсор на клуба PalmsBet. Той изясни, че осведомителната акция е сполучлива.

Представена бе и визията за бъдещето на клуба. Първата стъпка за реализирането й е погасяването на отговорностите към Национална агенция за приходите, следват възстановяване на материалната база и насърчаване на спортно-техническата част, което включва работа с надарени и перспективни футболисти от детско-юношеската школа или привлечени от чужбина. Целта е клубът да вдигне бизнес репутацията си посредством съвременно корпоративно ръководство.

Днес обиколката на мажоритарния притежател на ПФК " Левски " Наско Сираков приключва с последната среща в Пазарджик, от 18.30 часа в конферентната зала на хотел " Форум ".
 Асен Чандъров: Не чувам рецензиите, задачата на Левски е присъединяване в евротурнирите
Асен Чандъров: Не чувам рецензиите, задачата на Левски е присъединяване в евротурнирите

" Разбирам се с бразилците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР