Информационна агенция BulNews.bg се сдоби със снимки на надзирателя, който

...
Информационна агенция BulNews.bg се сдоби със снимки на надзирателя, който
Коментари Харесай

Само в BulNews.bg: Първи снимки на надзирателя, който извади пистолет срещу гаджето на дъщеря си

Информационна организация BulNews.bg се снабди със фотоси на надзирателя, който в нощта на 19 против 20 юни заплаши с ликвидиране приятеля на 14-годишната си щерка.
Както първо медията ни заяви, Цветелин Илиев, който работи от към 8 години като надзорник във врачанския затвор, ненадейно се прибрал вкъщи през нощта и заварил дъщеря си и 17-годишния й другар в неуместна обстановка.
Разгневен от видяното, таткото извадил персоналното си оръжие и заплашил младежа с ликвидиране. По непотвърдена информация, експанзията на бащата е провокирана освен от нежната възраст на дъщеря му и обстановката, в която я е заварил, само че и от ромския генезис на 3 години по-големия й любим.
Паникьосан, младежът незабавно подал сигнал на тел. 112. На мястото, посочено от младежа, е дошъл полицейски екип, който закопчал надзирателя. Извършен е обиск в дома му в квартал "Младост " и на вилата на надзирателя. Веднага след ареста е стартират напън казусът да се покрие и надзирателят да бъде освободен.
Припомняме, че след оказаната сериозна „ поддръжка “ от страна на заместител -директора по режима на врачанския затвор Румен Вачев, неговият зависещ е бил освободен.
Запознати със случая настояват, че полиция и прокуратура вършат всичко допустимо да прикрият ваденето на оръжие и заканите за ликвидиране към момчето.
Ако в действителност се потвърди, че е имало вадене на оръжие против непълноелтен юноша и опасност за ликвидиране, делото бъде прекъснато и казусът се прикрие, то тогава полицията и прокуратурата са длъжни да дадат отговор на обществото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР