Инфлуенсърката Ивана Александрова е станала майка! Това става ясно от

...
Инфлуенсърката Ивана Александрова е станала майка! Това става ясно от
Коментари Харесай

Проплака още едно инфлуенсърско бебе: Ивана Александрова стана майка след куп премеждия

Инфлуенсърката Ивана Александрова е станала майка! Това излиза наяве от нейна обява в обществените мрежи, където прецизира, че синът ѝ се е родил на 12 април, правейки я най-щастливата жена на света.

Виж още: Звездна смяна: Диляна Попова с нова прическа, само че утвърдиха ли почитателите? 

" Имахме сложни моменти в първите дни, само че нещата постепенно си идват на мястото ", твърди тя под фотографията нагоре. Ивана оповестява още, че към този момент тя и бебчето остават в болничното заведение.

Виж още: Игрите на ориста: Поли и Мохамед от " Един за различен " минали през пъкъла, с цел да стигнат в парадайса

Че Ивана Александрова е бременна, стана ясно по Коледа. Тогава тя разгласи новината, а от фотосите се виждаше, че е в напреднала бременност. По-късно стана ясно и за какво афишира хубавата новина толкоз късно. " Пътят ни до тук не беше елементарен - трябваха ни повече от 4 години, доста проучвания, процедури, интервенции, 4 инсеминации, една тежка загуба, която ме беляза вечно, и най-после най-големият ми боязън - ин витро. Не скърбя за нищо и още веднъж бих предходна по същия път, с цел да стигна до тук, до този ден ", показа тогава тя.

В поредност от видеа в YouTube канала си Ивана Александрова описа за дългия и тежък път до бременността. В тях тя приказва за прочувствената тежест на процеса, финансовата страна, както и всички проучвания, прегледи и случки към по този начин чаканото събитие. 

Виж още: Тийн звездата Данна със секси и провокативен фотос, почитателите впечатлени 

Именно тази поредност от видеа беше част от идеята на инфлуенсърката - да се възстановява говоренето за репродуктивните проблеми. " " Репродуктивните проблеми са здравословен проблем като всеки различен, а не се приказва задоволително за тях ", декларира тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_alexandrova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР