Инфлуенсърът Флора Стратиева направи скандални разкрития за методите на преподаване

...
Инфлуенсърът Флора Стратиева направи скандални разкрития за методите на преподаване
Коментари Харесай

Инфлуенсърът Флора Стратиева със скандален разказ за преподаването на политолога Евгений Дайнов

Инфлуенсърът Флора Стратиева направи скандални разкрития за методите на преподаване на политолога проф. Евгений Дайнов в Нов български университет, където тя учи публицистика.

" Ето ви и образци за някои от дилемите в часовете му ", написа тя и изброява:

" - “Кои съгласно Вас са 5-те най-големи простотии на Тиквата в политиката за последната седмица (знам че ще ви е комплицирано да изброите единствено 5, само че се концентрирайте върху най-важните)? ”

- “Какво Ви е мнението за копейките, рубладжиите и ватенките? ”

- И обичаното ми “За идната лекция се подгответе като прочетете МОЕТО ИНТЕРВЮ от преди 3 седмици пред “Свободна Европа ”.

И още:

" Тъй като някои хора държаха да кажа какви пък тъкмо неща се приказват в лекциите съответно на господин Дайнов, които ми се костват неправилни, ще се опитам. Ако вие смятате, че е обикновено в лекция на учител да се задават сходни въпроси и да участва сходна изразителност, този пост не е за вас:

- “Вие, сътрудник, естествен човек, който има вяра в демокрацията ли сте или сте Ганьо? ”

- “Има ли тука хора дето да гласоподават за мафията? ”

- На рецензия към стила му на преподаване “Ми направете си ваш си университет, като не ви харесва. Ние по-умните по този начин направихме, когато напуснахме СУ ”.

- “Как си обяснявате обстоятелството, че има хора, които гласоподават за “шкембе войводата ” и лъжепатриотите му? ”

Според Стратиева, чийто профил в платформата за видеосподеляне ютюб има над 121 000 почитатели, Дайнов има прякори за представителите на политическия хайлайф: " Корнела, Боко Тиквата/Мутрата, Зеления чорап/Фатмака (макар че това са скорошни допълнения, през 2019-2020-2021 си го наричаше ген. Радев), Копейкин, Лъжепатриотите/Шкембе-войвода, Фесовете. "

Проблемът не се назовава Евгений Дайнов, а политическа индоктринация и се състои в маниера на преподаване на този вид хора, разяснява Флора.



 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР