Инфлуенсърът Андрю Тейт и неговият брат ще имат по-малко ограничения

...
Инфлуенсърът Андрю Тейт и неговият брат ще имат по-малко ограничения
Коментари Харесай

Съдът в Румъния разхлаби ограниченията, наложени на инфлуенсъра Андрю Тейт

Инфлуенсърът Андрю Тейт и неговият брат ще имат по-малко ограничавания на придвижването, до момента в който чакат правосъдния развой по обвинявания в трафик на хора, откакто румънски арбитър разпореди, че те могат да пътуват в цялата страна, съобщи Ройтерс, базирайки се на представители на Тейт.

Тейт беше упрекнат през юни дружно с брат си Тристан и две румънки в трафик на хора, обезчестяване и сформиране на незаконна група за полова употреба на дами - обвинявания, които те отхвърлят. 

През август брaтята Тейт бяха освободени от домакински арест, само че нямаха право да напущат столицата Букурещ и околния окръг Илфов.

" Тази смяна в правосъдния надзор алармира за видимо развиване в настоящото правосъдно произвеждане, отразяващо уговорката на братята Тейт и техния юридически екип за изчистване на имената им ", обявиха представителите на Тейт в известие.

Преди това арбитър разхлаби рестриктивните мерки на придвижването на Тейт през септември, само че решението беше отхвърлено при обжалването.

Съдът следва да се произнесе по настрана искане на братята да им бъде върнато иззетото по делото имущество, в това число коли и първокласни часовници, съобщи представител.

Прокурорите споделиха, че братята Тейт, които имат двойно американско и английско поданство, са подмамили седем дами да създават нецензурен материали, преструвайки се, че са в сантиментална връзка с тях.

Андрю Тейт стана известен измежду доста млади мъже с имиджа си на ултрамачо, чийто живот се върти към бързите коли, красивите дами и парите, отбелязва организацията.

Тейт, който самичък се афишира за женомразец, твърди, че онлайн наличието му има за цел да помогне на младите мъже да подобрят себе си, критиците му обаче считат, че той очерня дамите и предизвиква аудиторията си да има сексистки възгледи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР