Трябва ли възрастните хора да купуват допълнителна застраховка Medicare?

...
Инфлацията отново се повиши през август и лихвените проценти може
Коментари Харесай

Инфлацията отново се повиши през август и лихвените проценти може да се повишат по-късно тази година (те вече са на 22-годишен връх). На този фон потребителите трябва да бъдат разумни относно това как харчат парите си и къде ги държат междувременно.

За по-възрастните хора, много от които разчитат на пенсионни спестявания и социално осигуряване, е особено важно да направят правилната комбинация. Възрастните хора не искат да плащат допълнителна сметка, ако могат да я избегнат. Но те също така не искат да се оставят уязвими и незащитени, особено що се отнася до тяхното здраве и благополучие.

Тук влиза в действие допълнителната застраховка Medicare. Тази допълнителна застрахователна полица, закупена чрез частна компания, може да помогне да се запълни празнината, оставена от другите ви видове застраховки, като по този начин се избягват ненужни разходи от джоба ви. Тези правила могат също така да разширят защитата на покритието, като оставят притежателите на полици спокойствие, като знаят, че са напълно защитени.

Можете лесно да сравните няколко допълнителни плана на Medicare тук, за да намерите този, който работи за вас.

Трябва ли възрастните хора да купуват допълнителна застраховка Medicare?

Личното финансово положение на всеки възрастен човек е различно и ползите от един вид застраховка може да не са приложими за друг. Въпреки това има някои убедителни причини възрастните хора да искат да закупят допълнителна застраховка Medicare сега. Ето три, които трябва да знаете:

Може да помогне с оставащите разходи

Въпреки че Medicare може да бъде достатъчна при много обстоятелства, тя може да не покрива винаги всичко, от което се нуждае застрахованото лице. И макар допълнителната застраховка Medicare да не предлага непременно нови защити, тя може значително да помогне за покриване на оставащия баланс от вашето здравеопазване. Това може да включва, но не се ограничава до Medicare Part A и Part B франшизи, доплащания и всяко друго съзастраховане, което може да имате, което не е платило напълно вашите грижи.

Прегледайте опциите си за допълнителен план Medicare тук сега.

Ще имате множество опции за доставчици

При условие, че вече имате Medicare, печелите допълнителна застрахователна полица Medicare не ограничавайте вашата мрежа от доставчици. Няма да бъдете ограничени от указанията за мрежата и стресиращото решение да използвате доставчици в мрежата или извън нея. Това ще ви помогне да поддържате грижите ви сплотени и последователни. Ако харесвате вашия доставчик, можете да го запазите (отново, ако приемем, че вече работи с пациенти на Medicare).

Ще имате гъвкаво покритие

За разлика от много други видове застраховки , с допълнителна застраховка Medicare, потребителите ще могат да променят или да се запишат в план по всяко време на годината — не само през избрани периоди на записване. И те гарантирано са подновими. Това е голямо предимство за тези, които имат предшестващи медицински състояния или тези, които развиват тези проблеми, докато са записани. Тези потребители могат да бъдат спокойни, знаейки, че евентуални неблагоприятни медицински състояния, които възникнат, няма да застрашат покритието им.

Разгледайте допълнителните застрахователни планове на Medicare тук сега, за да научите повече.

Не отстъпка друга помощ

Въпреки че допълнителната застраховка Medicare може да бъде голяма помощ за много възрастни хора, тя не е единственият вид застраховка, който си струва да се проучи. Междувременно застраховката за дългосрочни грижи може да бъде полезна и за тези възрастни хора, които се нуждаят от финансова помощ, покриваща артикули като старчески домове, помощни жилищни заведения и дори домашни гледачи. Въпреки че не покрива точно същата сфера като допълнителната полица на Medicare, все пак може да си струва, особено ако можете да получите рентабилна и ценна полица.

Проверете вашата застраховка за дългосрочни грижи опции тук и вижте дали си струва за вас.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР