Инфлацията оказа ужасяващо влияние върху цените на всичко. Няма сфера,

...
Инфлацията оказа ужасяващо влияние върху цените на всичко. Няма сфера,
Коментари Харесай

Промоция насред кризата! Tattstoner намали цените с 50% и показа какво качва в OnlyFans

Инфлацията оказа ужасяващо въздействие върху цените на всичко. Няма сфера, която да не пострада от това, а най-вече страдат елементарните хора. Същите тези елементарни хора, които са клиенти на най-известната българка в OnlyFans - Tattstoner.

Стефани, както е същинското ѝ име, имаше и солидна цена. Месечен абонамент при нея струваше над 40 $. Е, очевидно и тя е достигнала до нашите изводи, тъй като абонаментът към този момент е безусловно на половина. 

Виж още: Още звезден силикон? Деколтето на Лидия към този момент прелива 

23 $ към този момент коства удоволствието да се гледат извънредните видеа и фотоси на Tattstoner в платформата за възрастни. Разбира се, това отново не е малко пари, само че тук е моментът да споменем, че клиентите на Стефи са в действителност много. 

Именно на стори в Instagram тя загатна и какви неща могат да чакат клиентите ѝ, в случай че платят въпросната сума:

 https://www.instagram.com/tattstoner3.0/

Именно с изпараните пари от OnlyFans моделката съумя да си разреши две първокласни почивки - една на Малдивите и една в Ямайка. 

Виж още: И Мирела пропя! Звездата от " Игри на волята " пуска до дни дебютното парче

Впрочем за тях тя приказва с особени усеща, защото са били първите ѝ пътувания със аероплан и в чужбина, в случай че не броим екскурзиите с родители до Гърция. 

Е, очевидно пътуванията на Стефани ще зачестят, тъй като славата ѝ стигна до много интернационалните актьори и точно план на подобен я води в Белгия напълно неотдавна. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР