Инфаркт е отнел живота на 46-годишния Васил Русаков, който бе

...
Инфаркт е отнел живота на 46-годишния Васил Русаков, който бе
Коментари Харесай

Загиналият от инфаркт в буса си бил известен бизнесмен, носил много пари

Инфаркт е лишил живота на 46-годишния Васил Русаков, който бе открит мъртъв в буса си на черен път край Рилци във вторник. Смъртта е настъпила незабавно, той е умрял към обяд, това стана известно след осъществената аутопсия от правосъден доктор в Благоевград, оповестява struma.bg

Мъжът в дейна работоспособна възраст е бил наедрял и физически здрав, не е страдал от съществени здравословни проблеми. Според първичната информация, умрелият е бил с продажница.

Той бе открит 5 часа след съдбовния завършек на междинната седалка в микробуса си. Случайно преминаващ водач на път за лозето си край Рилци го разкрил в местността Бегов андък.

Черната новина потресе през вчерашния ден жителите на курортния град Сандански, оказа се, че 46-годишният Васил Русаков е много известен в града с прякора Васко Русака. Той има сергия на пазара в Сандански, със брачната половинка му са едни от първите търговци на чанти и обувки.

Във вторник сутринта тръгнал да пазари от стоковия базар „ Илиянци “ в София и у себе си носил към 5000 лева Пристигналите на място полицейски чиновници след осъществения оглед не са установили следи от принуждение, той не е станал обект на закононарушение и след подхванати дейности сумата е открита скрита в микробуса.

Вчера улица „ Воден “ в Сандански, където е магазинът на Васил Русаков, бе потънала в тъга. Той се употребява с положително име измежду търговците и клиентите в града, постоянно бил учтив и ухилен. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по изясняване на събитията към смъртния случай продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР