Индустрията за красота беше пленена от нова тенденция - устни

...
Индустрията за красота беше пленена от нова тенденция - устни
Коментари Харесай

Стряскаща тенденция в Русия - "Устните на дявола"

Индустрията за хубост беше пленена от нова наклонност - устни с необикновена вълнообразна форма, като че ли момичето е ухапано от пчели. Тази наклонност одобри името: " устни на дявола " или " устни-чадъри ".

Козметологът Александра Гонт споделя отношението си към новата мода в козметиката с съветския уебсайт 360. Самата процедура е безболезнена, споделя експертът. Не е по-опасно от всяка друга козметична инжекция, в случай че се прави в особено оборудвана стая.



В обществените мрежи се появиха множество фотоси на девойки с изменена форма на устните - `след инжектиране с пълнител точка по точка`, контурът им придобива неравномерни, „ ъглови ” контури.След известно време необикновените устни се връщат към естествения си тип.





Според козметолога обаче най-често сходни странни процедури се правят от хора, които не са свързани с медицината. В този случай клиентите могат да се сблъскат с отрицателни последствия.

Гонт изясни, че за страдащите от алергия и хора с имунни проблеми, вследствие на такава операция, могат да се появят белези и други затруднения. „ Вероятно никой доктор няма да го предприеме, тъй като нашата задача е да носим и разпространяваме хубостта и естетиката. Но хората, които са надалеч от медицината и естетиката, печелят единствено пари. Тяхната орис е да обезобразяват хората ", сподели Гонт.

" За дами, които желаят да опитват върху себе си в съмнителни условия, с неразбираеми способи, тогава най-вероятно те биха създали тази процедура. Дори не мога да ги нарека хората, които я изпълняват  козметици..

От друга страна тези, които към момента желаят да наподобяват естетически приятни, несъмнено, въпреки всичко ще търсят лекари с обучение, опит, с цел да станат по-красиви “, съобщи Гонт.

Емелян Брауд е основателят на " устните на дявола ". Авторът на новата наклонност не е доктор или козметолог, а представител на региона на архитектурата и строителството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР