Индустриалният гигант ABB открива на 17 септември най-новия си завод

...
Индустриалният гигант ABB открива на 17 септември най-новия си завод
Коментари Харесай

Инвестиция за милиони в Петрич! Индустриален гигант отваря врати

Индустриалният колос ABB открива на 17 септември най-новия си цех в България. Новото оборудване е втората инвестиция на компанията в Петрич и петата индустриална база в страната, оповестява Automotive Cluster Bulgaria.

В завода, ситуиран на 7400 кв.м. повърхност, ще се създават артикули с ниско напрежение, които ще се доставят за заводите на компанията в Германия и Швейцария. Инвестицията е на стойност към 7 млн. лева В оборудването, което се намира до първата база в града, ще работят 420 души, когато стартира работа на цялостни обороти.

Предприятието ще включва индустриално хале с повърхност от 3 500 кв. м., административна част с повърхност 1 500 кв. м., както и 2 400 кв.м. зони за логистика и експедиция за дистрибуция на създадените продукти.

В него ще се правят действия като заваряване, авансово сглобяване, дефинитивно сглобяване и изпитвания, разграничени на ръчни и полуавтоматизирани интервенции. АBB разполага и с два завода в Раковски, както и индустриално звено в Севлиево. В София ABB разполага с развоен център за стъпателни регулатори за трансформатори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР