Индонезийски съд осъди французина Феликс Дорфин на смърт за контрабанда

...
Индонезийски съд осъди французина Феликс Дорфин на смърт за контрабанда
Коментари Харесай

Французин бе осъден на смърт в Индонезия

Индонезийски съд осъди французина Феликс Дорфин на гибел за контрабанда на опиати - изненадваща присъда, откакто прокурорите желаеха 20-годишна, съобщи Агенция Франс Прес.
35-годишният Дорфин е задържан през септември, носейки куфар с към три кг екстази и амфетамини на летището в Ломбок, ваканционен остров до Бали, където е елементарна процедура чужденци да се арестуват по обвинявания в опиати .
Индонезия има едни от най-строгите закони за опиати в света - в това число гибел посредством разстрел за някои трафиканти на опиати и в предишното е известна с екзекуция на чужденци. Въпреки че прокурорите нормално не пледират за смъртно наказване, индонезийските съдилища са известни с това, че надвишават в отсъжданите присъди техните претенции, добавя БГНЕС.
Председателят на правосъдното жури Иснурул Сиамсул Ариф е показал присъединяване на Дорфин в интернационален профсъюз за разпространяване на опиати и количеството опиати, които той е имал като утежняващи фактори.
" Действията на подсъдимия евентуално биха могли да нанесат вреди на по-младото потомство ", съобщи Ариф.
Индонезия не е екзекутирала никого от 2016 година, само че редица чужденци към момента са в пандиза, наказани на гибел, сред които английска баба с контрабанда на кокаин и французина Серж Атлауи, наказан на гибел през 2007 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР