Индонезийска жена беше намерена в стомаха на гигантски питон, след

...
Индонезийска жена беше намерена в стомаха на гигантски питон, след
Коментари Харесай

Намериха индонезийка в стомаха на гигантски питон

Индонезийска жена беше открита в стомаха на великански питон, откакто змията е била хваната наоколо до зеленчуковата градина на жертвата.
Тялото на 54-годишната Ла Тиба е било открито в петък, когато нейни съселяни са разрязали 7-метровата змия, която изглеждала охранена, съобщи организация France Presse, представена от БГНЕС.
„ Жителите били се чудели дали инцидентно змията не е погълнала изчезналата жена и за това я убили”, сподели шефът на локалната полиция шериф Хамка, който както доста индонезийци, има единствено едно име. „ Стомахът на змията е бил отворен и вътре е открито тялото на жертвата”, съобщи още той.
Около 100 души са се присъединили в издирването на дамата, откакто тя не се върнала от градината. Хамка и селяните са намерили издутата змия на 30 метра от сандалите и мачетето на жертвата. Изглежда, дамата е била погълната от главата. Тялото е било открито непокътнато.
Гигантските питони са постоянно срещани в Индонезия и Филипините. Обикновено те атакуват дребни животни. Много рядко се срещат случаи на погълнати хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР