Индонезия е спокойствие, баланс, хармония, страната на усмихнатите и позитивни

...
Индонезия е спокойствие, баланс, хармония, страната на усмихнатите и позитивни
Коментари Харесай

Оля Ал-Ахмед: Индонезия е спокойствие, хармония, страната на усмихнатите хора

Индонезия е успокоение, баланс, естетика, страната на усмихнатите и положителни хора, страната, в която в случай че човек желае да откри покой от забързаното всекидневие и желае да направи равносметка за живота си, то мястото за това е Индонезия. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “ интернационалният журналист Оля Ал-Ахмед.

Поводът за визитата на Индонезия става поканата от страна на починалата към този момент посланичка на Индонезия в България Н.Пр. Сри Астари Расджид – огромен другар и обожател на България и българите. " Ние кацнахме в Джакарта, която ни беше като трансферен град. Столицата е един доста напрягащ град и не е тъкмо Джакарта олицетворението на Индонезия, “ означи още журналистът.

Страната се състои от 17 509 острова, като някои от тях са необитаеми, показа още Оля Ал-Ахмед. " Успях да видя няколко острова: от столицата се отправихме на остров Ява, остров Флорес със столица Лабуан Баджо, която е считана за един от красивите острови и коралови рифове. След което посетих остров Падар, остров Ринча, който е прочут като царството на гигантските комодски варани, и божественото място Бали – меката на салдото, хармонията, медитацията и позитивизма. “

Индонезия е на 4-то място по население – над 260 милиона души живеят на островната страна, и е най-голямата мюсюлманска страна, само че все пак в страната публично има 6 религии, които си живеят в безспорен синхрон. " Индонезия е доста толерантна страна във връзка с вероизповеданието и всяка общественост си има своите свещени места, като никой не ги закача, даже когато чужденците желаят да се заселят в тази страна, те имат право да се заселят в Индонезия единствено при едно изискване – да са същински вярващи, да имат вяра в Бог и да изповядват една от 6 религии. Индонезия също по този начин има 350 локални езика, които са обединени в един общ индонезийски език, наименуван Бахаса Индонезия, “ описа още тя.

По думите й Бали е мястото на салдото: " Оттам човек се връща изменен. Това е удивително място с невероятна аура поради богатите си история, просвета, изкуствата. Това е главният остров на танците, на скулптурите, на живописта. Има голям брой картинни галерии, някои от които са на картини, нарисувани с кафе. “

Журналистът описа още и за неповторимата опция да участваш в локалните ритуали: " На Бали станахме очевидци на една извънредно забавна церемонията " Посрещане на цялостната луна “, при който се поставя ориз на очите, с цел да виждаме по-хубавите места в света, на ушите, с цел да чуваме единствено положителните новини, на слепоочията, с цел да имаме единствено положителни и положителни мисли, тъй като от слепоочията потегля позитивната мисъл, на гръкляна, с цел да може душата ни да бъде постоянно неподвижен и равновесие. Индонезийците боготворят Луната, отдават й всички положителни и неприятни поличби и намират отговор на всички свои въпроси, “ показа още интернационалният публицист Оля Ал-Ахмед.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР