Индийският щат Тамил Наду направи почти революционна стъпка в областта

...
Индийският щат Тамил Наду направи почти революционна стъпка в областта
Коментари Харесай

Щат в Индия дава безплатен силикон на бедните

Индийският щат Тамил Наду направи съвсем революционна стъпка в региона на естетичната хирургия, като я направи налична на процедура, за всеки.

Властите там оповестиха, че силиконовите импанти за гърди ще бъдат безаплтни, без значение дали пациентките имат потребност от тях по медицински, или чисто естетически аргументи.

Порно актриса се "превърна " в чучело, пази зелки

Министърът на опазването на здравето на щата попита в свое публично изявление, за какво естетичните процедури да не са налични и за бедните.
 Освен импланти ще бъдат предлагани още процедури. Освен импланти ще бъдат предлагани още процедури.
Проучване: Как наподобяват съвършените женски гърди

Властите в щата оправдават решението си с това, че доста хора, които не разполагат със средства прибягват до нелицензирани и съмнителни клиники, където по този начин или другояче ще правят разкрасителните процедури.

Без клъцни-срежи. Звездите, които избраха да бъдат естествени

За да избегнат затруднения след интервенции, районното министерство на опазването на здравето е решило да направи безвъзмездни естетичните процедури за всички.

Още един позитивен резултат, който се чака, е обществен. Поне по този начин твърди ръководителят на болничното заведение, където ще се оферират услугите.

14 шокиращи фотоси, разкриващи способи за разкрасяване

Освен увеличение на бюста, ще се предлага и съкращаване. А това ще помогне на доста млади девойки, които се тормозят да излизат поради размера на гърдите си.

Не са малко обаче и критиците на решението, съгласно които страна, в която няма публични тоалетни не може да предлага безвъзмезден силикон.

cant install toilets but can afford free breast implants.
india is truly a backward country
— Ryan Doors (@RyanDoors) 23 февруари 2018 година
Въпреки упреците обаче, значимо е да се означи, че опазването на здравето в страната е гратис и всеки град разполага с най-малко една държавна болница, която предлага всички медицински услуги на пациентите си.

Скъпите пластични интервенции на звездите

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР