Индийските и сейшелските сили спасиха отделно два риболовни кораба в

...
Индийските и сейшелските сили спасиха отделно два риболовни кораба в
Коментари Харесай

Индийските и сейшелските сили спасиха две рибарски лодки, отвлечени от сомалийски пирати

Индийските и сейшелските сили избавиха настрана два риболовни кораба в понеделник, отвлечени от сомалийски пирати, и освободиха 23 членове на екипажа от Иран и Шри Ланка, се споделя в изказвания на двете страни.

Отбранителните сили и бреговата защита на Сейшелите избавиха шестима риболовци от Шри Ланка, чийто транспортен съд беше похитен от сомалийски пирати два дни по-рано, до момента в който индийският флот сподели, че е освободил 17 членове на екипажа на ирански рибарски транспортен съд, похитен от пирати край източното крайбрежие на Сомалия.

Специалните сили на отбранителните сили на Сейшелите и бреговата защита „ организираха сполучлива интервенция за възобновяване на контрола над транспортен съд на Шри Ланка, похитен от въоръжени сомалийски пирати “, се споделя в президентския кабинет изказване.

Тримата похитители бяха задържани, а риболовците и тяхната лодка бяха в сигурност и бяха отведени на Сейшелските острови, съгласно Сусанта Кахавата, върховен чиновник в отдела за риболовство на Шри Ланка. Той сподели, че пратеникът на Шри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР