Индийската компания Pravaig Dynamics обяви приемането на поръчки за новия

...
Индийската компания Pravaig Dynamics обяви приемането на поръчки за новия
Коментари Харесай

В Индия представиха интересен електрически кросовър - видео

Индийската компания Pravaig Dynamics разгласи приемането на поръчки за новия средноразмерен кросоувър Defy, показан в края на ноември. Моделът има ъгловата стоманена каросерия, която наподобява ненапълно на Range Rover Velar. Въпреки цялата ъгловатост и мудност на екстериора, коефициентът на противодействие е заявен на 0,33.

Pravaig Defy е основан въз основата на лична платформа на компанията. При междуосие от 3030 мм, размерите на модела са 4940 х 1940 х 1650 мм. Пътният луфт е 233 мм. Обемът на багажното поделение е 600 литра откъм гърба и 80 литра начело. Стандартните гуми са 255/65 R 18. Дълбочината на прегазване във вода е 900 мм. За съпоставяне GMC Hummer EV е с 808 мм. Собственото тегло на транспортното средство е 2061 кг.

Салонът е с четири обособени кресла и 15,6-инчов сензорен екран на мултимедийната система. Изпълнението е с екологично чисти материали.



Кросовърът е оборудван с двумоторна електрическа система (по един мотор на ос), осигуряваща обща мощ от 408 к.с. и 620 Нм въртящ миг. От място до 100 км/ч Defy се форсира за 4,9 секунди, а мваксималната му скорост е 210 км/ч.

Капацитетът на тяговата батерия е 90,0 кВтч, а оптималната мощ на зареждане е 150 кВт. С тези данни пробегът на модела се сочи на 500 км.

Стандартното съоръжение включва електрически задвижвани порти, панорамен стъклен покрив, премиум аудио система Devialet, климатроник, шест въздушни възглавници и съвременни системи за дейна сигурност и помощ на лидера.

Производството на модела ще се прави в Индия с индийски съставни елементи. Първите потребителски транспортни средства ще стартират да се доставят в края на 2023 година Минималната цена на кросоувъра е 48 580 $. Интересното е, че не е належащо да живеете в Индия, с цел да резервирате Pravaig Defy. Компанията дава обещание да достави кросовъра до всяка страна по света. Тя възнамерява да отвори шоуруми в Европа, Северна и Южна Америка и Азия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР