Индия одобри трета срещу в момент на смъртоносна втора вълна

...
Индия одобри трета срещу в момент на смъртоносна втора вълна
Коментари Харесай

„Спутник V“ стана третата Covid ваксина одобрена в Индия

Индия утвърди трета против в миг на смъртоносна втора вълна от инфекции, заяви Би Би Си.
Руската бе избрана за безвредна приложимост и с деяние, сходно на имунизацията на „ АстраЗенека “ и Оксфорския университет и индийската „ Ковишилд “.
„ Спутник V “ дава към 92% отбрана против Covid-19, демонстрираха резултати от изследване, оповестено в сп. „ Лансет “ (The Lancet).
 Bild: Доставка на Спутник V в Германия би нарушило глобите по отношение на Русия Bild: Доставка на " Спутник V " в Германия би нарушило глобите по отношение на Русия
Германската поръчка за имунизацията " Спутник V " може да наруши съществено глобите против Русия, наложени от Съединените американски щати, с...
Руската ваксина бе утвърдена късно в понеделник – същият ден, в който Индия изпревари Бразилия и стана втората страна в света по брой на коронавирусни инфекции.
С сбор на случаите съвсем 13,6 милиона, Индия в този момент е само след Съединените щати, които са записали над 31 милиона случая. Бразилия е трета с 13,4 милиона.
Индия разгласи още 161 736 нови случая на Covid-19– връх за денонощие в света, с което стават 13,69 милиона. Смъртните случаи са с 879 повече или общо 171 058.
Индийското държавно управление има за цел за имунизира 250 милиона души от предпочитани групи до края на юли. Експерти обаче споделят, че имунизацията върви постепенно и в случай че не се форсира, задачата няма да бъде изпълнена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР