Индия, Малайзия, Португалия, Черна гора, Естония, Холандия, Сърбия са само

...
Индия, Малайзия, Португалия, Черна гора, Естония, Холандия, Сърбия са само
Коментари Харесай

Претенденти от пет континента се борят за титлата Super Model Universe 2019 в петзвездният хотел „Свети Спас” в СПА столицата на Балканите – Велинград

Индия, Малайзия, Португалия, Черна гора, Естония, Холандия, Сърбия са единствено част от страните, изпратили най-хубавите си модели в България.

Събитието се организира в петзвездният хотел „ Свети Спас” в СПА столицата на Балканите – Велинград, а хотели СИРОНА са определени за домакини на събитието не инцидентно.

Балнео хотел „ Свети Спас “ и СПА Клуб „ Бор “ бяха първите хотели в България, които предходната година завоюваха туристическите „ Оскари “ Haute Grandeur 2018 в Дубай.


Днес финалистите, които ще се борят за купата Super Model Universe 2019 дойдоха в хотел „ Свети Спас”.

Миналата година състезанието се е организира във Филипините под патронажа на Министърът на туризма.

Титлата при мъжете бе извоювана от българин и това е повода страната ни да е хазаин тази година.

Г-жа Меги Савова е измежду най-известните лицензианти на състезания за хубост в България.

През годините е коронясвала редица български хубавици и ги е изпращала по света да показват родината ни.

Тя показа, че е избрала състезанието да се организира във Велинград, с цел да се разпространява по света СПА туризма, а влиятелните интернационалните оценки, които получиха хотели СИРОНА ги вършат идеалното място за събитие от подобен сан.

Приятната конюнктура, красивата природа и изключителната атмосфера бяха допълнени от невероятните умения на Chef Ивайло Дюлгеров, който впечатли всички с невероятни кулинарни изкушения.

Участниците в състезанието имаха опция да отдъхнат за малко и да се насладят на минералните басейни и СПА центъра, преди да стартират подготовките и подготовката за състезанието.

Тази вечер кандидатите за купата Super Model Universe 2019 дефилираха в национални носии, а велинградчани и гостите на хотела имаха опция да гласоподават и да изберат своите любимци.

Super Model Universe 2019 на публиката станаха българинът Стилиян Сариев и представителката на Източна Европа – Олена Събботина.

Участниците в състезанието получиха дарове от общителните домакини – хотели СИРОНА и от козметичният колос РЕФАН.

Утре моделите ще дефилират с публични дизайнерски тоалети на Бутик „ РЕЗЕРВЕ”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР