ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Центърът на Юта Стейт Айзък Джонсън вече

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Центърът на Юта Стейт Айзък Джонсън вече
Коментари Харесай

Юта Стейт е изправен пред огромно предизвикателство в Еди, когато срещне Пърдю във втория кръг на March Madness

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Центърът на Юта Стейт Айзък Джонсън към този момент усеща пред какво ще се изправи в неделя против Зак Еди.

Той съумя да го зърне в гимназията, когато се изправи против новобранец с по-висок сан, Мат Ван Комен, висок 7 фута и 4 метра, и той погледна от близко Edey в петък вечерта, до момента в който Aggies чакаха да играят откакто преобладаващото показване на Edey докара Purdue до победа със 78-50 над Grambling State.

Johnson схваща, че Van Komen не е съпоставяне с Edey и че този мач от втори кръг в Индианаполис не е просто още един мач. Поставеният под номер 8 Юта Стейт е на една победа от първия си Sweet 16 от 1970 година насам и Джонсън, третогодишният състезател, почнал в Орегон, ненадейно се оказва център на внимание.

„ Красиво съвсем цялата ми сила отиде в отбрана. Това не беше най-хубавият ми нападателен мач за годината, тъй като цялата ми сила отиде в отбрана, ” сподели Джонсън в събота, когато си спомни това подготвително съревнование. „ Ако това още веднъж е належащо, имаме екип о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР