Ина Гаярдо и Венелин Кондаков са на поредното екзотично пътешествие,

...
Ина Гаярдо и Венелин Кондаков са на поредното екзотично пътешествие,
Коментари Харесай

Бора Бора ми е Свети Влас: Ина Гаярдо показа без срам яката дупара

Ина Гаярдо и Венелин Кондаков са на следващото екзотично странствуване, а ние нямаше по какъв начин да не видим естествените " забележителности " на неговата половинка. 

Ина демонстрира в Instagram, че тя може напълно умерено да носи прозвището " яката дупара ", а не Гери-Никол. Ако за Гери се съмняваме (само малко), че извивките са изцяло натурални, то при Гаярдо се вижда, че естественото прелива. 

Виж още: Провокацията ѝ отива: Сара Драгулева се появи без сутиен и прикова вниманието

Секси мацката не стопира да споделя фотоси от ваканцията ѝ в Бора Бора, а почитателите ѝ единствено плакнат очи. Ние също, че с тази инфлация ще е знамение, в случай че това лято стигнем най-малко до Свети Влас. Понякога е мъчно да пишем за първокласните екскурзии на родните инфлуенсъри. Стоим, пием кафе от вендинг машината, през прозореца панелки и тръни, а от десктопа струи романтика и VIP изкушения.

Виж още: Ако не бяха модели, артисти и инфлуенсъри! Какво щяха да работят известните българи?

Инфлуенсърският живот е тежък и екзотична екскурзия дебне от всеки ъгъл, а Ина и Венелин се възползват от всеки свободен миг, с цел да ни припомнят какъв брой се обичат и каква съвършена двойка са. Е, те Алекс и Дани Петканови също изглеждаха по този начин до ринопластиката, само че по-късно какво стана е друга тематика, както настояват злите езици...

Изображение: https://www.instagram.com/inagallardo_adamand/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР