Империята за оформящо бельо на Ким Кардашиян се простира към

...
Империята за оформящо бельо на Ким Кардашиян се простира към
Коментари Харесай

Ким Кардашиян иска и мъжете да носят оформящо бельо. Неймар вече пробва

Империята за оформящо долни дрехи на Ким Кардашиян се простира към нов вид клиенти и притегля бразилската футболна звезда Неймар за едно от рекламните лица на новата линия на Skims за мъже, оповестява The Wall Street Journal.

Тази седмица марката прибавя мъжки боксерки, слипове, тениски, потници и клинове в размери от XS до 5X към своя онлайн магазин, надграждайки известната си сбирка от сутиени, бодита и други женски продукти. Мъжката линия Skims е в неутрална цветова палитра – кафяво, каки, сиво и черно.

Кардашиян разяснява, че вижда опция да внесе артикули от по-висок клас в мъжка категория, доминирана от всеобщи марки. „ Има ниша на пазара за нашите дизайни, нашите цветови тонове и нашите материали “, споделя тя, представена WSJ.

Както доста други новостартиращи компании, Skims също се пробва да грабне пазарен дял от колоси като Victoria’s Secret с артикули в сегмента на оформящото долни дрехи, които дават обещание повече комфорт. Съоснователят и основен изпълнителен шеф на Skims Йенс Греде има вяра, че мъжкият дрешник е узрял за сходен тип пробив.

Кристен Класи-Зумо, анализатор на шивашката промишленост в компанията за пазарни изследвания Circana, споделя, че мъжкото долни дрехи се е трансформирало в конкурентна категория с продажби от 5,7 милиарда $ през последните 12 месеца.

„ Традиционни колоси като Hanes и Fruit of the Loom не престават да държат водещи позиции, само че пейзажът се развива “, разяснява Зумо за WSJ, добавяйки че от ден на ден марки се борят гневно за място в мъжкото чекмедже с долни дрехи.



За да притегли клиенти мъже, Skims разчита на известни спортисти. Компания на Неймар като рекламни лица вършат играчът от НБА Шай Гилгъс-Александър от Oklahoma City Thunder (в средат на снимката) и бранителят от НФЛ Ник Боса от San Francisco 49ers (вляво).

„ Ако в действителност желаете да поддържате връзка със стотици хиляди мъже, спортът е платформата за това “, споделя съоснователят Йенс Греде, който стои и зад марката Brady, марката за спортно облекло на Том Брейди. Говорител на компанията споделя, че няма припокриване сред двете марки.

Кардашиян прибавя, че се надява спортистите да оказват помощ на Skims да покаже, че бельото на марката може да пасне на разнообразни видове тяло. „ Всички те поотделно са толкоз велики в своите области, само че и тримата са толкоз разнообразни “, споделя тя. По думите на Кардашиян марката също по този начин е изпращала продуктите си за мъже на авторитетни лица и спортисти преди стартирането им на пазара.

Skims започва през 2019 година с долни дрехи и оформящо облекло, предлагано в гама от неутрални тонове. Днес марката се прави оценка на 4 милиарда $, с общо финансиране от 670 милиона $.

Греде показва още, че се чака марката да доближи 750 милиона $ чисти продажби тази година. „ Вярвам, че Skims заслужава да бъде обществена компания, когато настъпи подобаващият миг “, прибавя той.

Кардашиян отбелязва, че клиентките на Skims постоянно са питали за мъжки артикули за своите сътрудници. Компанията е разработвала три години мъжката си линия, която съгласно Кардашиян по-късно може да включва пижами и оформящи облекла.

През 2024 година Skims ще отвари първите си магазини в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Освен с Hanes и Fruit of the Loom, Skims към този момент ще се конкурира и с някои от най-големите американски марки за спортно облекло като Under Armour и Nike, показва WSJ.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР