Имиграционната служба на Бали ще депортира двама руски граждани, които

...
Имиграционната служба на Бали ще депортира двама руски граждани, които
Коментари Харесай

Депортират двама руски граждани от остров Бали, били с неподходящо облекло в храм

Имиграционната работа на Бали ще депортира двама съветски жители, които бяха задържани тази седмица за носене на неуместно облекло в един от храмовете на индонезийския курортен остров, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на индонезийските управляващи.

Властите са арестували в понеделник трима съветски жители (две дами надлежно на 35 и 29 години и мъж на 37 години) в културното средище Убуд, откакто са получили информация от локални поданици, че руснаците са танцували и са театралничили за фотография в неуместно облекло предходния ден. Тогава те били на посещаване в храма " Пенгубенган ". Това е едно от най-свещените места в храмовия комплекс " Бесаких " в Бали, намиращ се в подножието на планина Агунг.

Ръководителят на районния офис на индонезийското министерство на правораздаването Ангиат Напитупулу съобщи, че ще бъде освободена една от двете дами и че другите двама съветски жители ще бъдат депортирани за нарушение на локалните правила. Той сподели още, че съгласно пазачите на храма дамите са били облечени уместно, когато са влезнали в храмовия комплекс. Те са носели предоставените им кърпи за покриване на голите плещи. Едната рускиня обаче свалила кърпата си и била единствено по потник, до момента в който танцувала и театралничила за фотография.

През март рускиня бе депортирана, откакто театралничи гола за фотоси пред свещено дърво в региона на град Табанан на остров Бали. Месец по-късно съветски екскурзиант бе изпъден от курорта, откакто негова фотография, на която се вижда по какъв начин е разголил долната част на тялото си на върха на Агунг, набра известност в онлайн пространството и разгневи локалните поданици, които считат планината за свещена.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР