Направете този тест за Международния ден на женския оргазъм, за да докажете, че сте секс експерт

...
Нека да видим колко добре наистина познавате Голямото О! - Авторски права:
Коментари Харесай

Да видим колко добре наистина познавате Нека да видим колко добре наистина познавате "Голямото О"! - Авторски права: Canva Images от & David Mouriquand Публикувано на 08/08/2023 - 08:00

Кое е най-старото доказателство за вибратора? Коя беше актрисата-пионер, която изпълни първия оргазъм на екрана в непорнографски филм? Мислите, че знаете отговорите? Докажи го.

Днес (8 август) се отбелязва Международният ден на женския оргазъм - специален повод за повишаване на осведомеността за женската сексуалност и намаляване на стигмата и табутата около нея.

РЕКЛАМА

За да отбележим деня, решихме да подложим знанията ви на тест и да се потопим в интригуващия свят на удоволствия, история и изненадващи факти.

От древни фалически артефакти до кинематографични пробиви и дори неочаквани музикални кулминации, този тест ще предизвика вашето разбиране за женския оргазъм както никога досега.

Така че се пригответе да предприемете умопомрачително пътуване през времето и поп културата , докато изследваме всички неща с голямото „О“.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР