Имейли от пощата на Радосвета Василева в КТБ уличават щерката

...
Имейли от пощата на Радосвета Василева в КТБ уличават щерката
Коментари Харесай

Дъщерята на Цветан Василев колела и бесела в КТБ?

Имейли от пощата на Радосвета Василева в КТБ уличават щерката на банкера дезертьор, че и тя, и родителите ѝ лъжат, обяснявайки, че е млад теоретичен служащ, нямал и визия какво се е случвало в трезора. Именно с това пояснение те стартираха акцията против повдигането на обвиняването на Василева за пране на пари. Мейлите, оповестени от "Блиц ", обаче изрично демонстрират, че тя освен е била наясно, освен това в елементи, с работата в КТБ, а даже е "колела и бесела " в трезора.

Така да вземем за пример в едно от писмата, адресирано до изпълнителните шефове на трезора, високопоставени чиновници в него и даже до татко ѝ Цветан Василев, така наречен теоретичен служащ доста осведомено разисква коледните хонорари в банката, като коментира, че те ще са по 1500 лв. на калпак, само че не и за хората с санкции – те щели да вземат 500 лв..

Василева не пропуща и да скастри чиновниците, които са били порицани, като стяга редиците с репликата: „ Припомням, че съгласно българското законодателство три закъснения дават право на дисциплинарно уволняване, тъй че е извънредно време да спрем да се лигавим “.

Друг имейл демонстрира, че е карала шефовете да санкционират чиновници поради неспазване на заповедите ѝ, а провинилите се са ѝ давали персонално писмени пояснения за държанието си. В последващо писмо Василева намерено афишира: „ Заплатите ги заплаща татко ми, той преценя: Всичко е делегирал на мен и на Любо “. В имейл до управлението на мастития кредитополучател „ Хелт енд уелнес “ пък намерено декларира: „ Решаваме само аз и татко ми, а на този господин към този момент му е казано „ не “..... “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР