Името Rolls-Royce навява асоциации за благородство. Автомобилите на марката превозват

...
Името Rolls-Royce навява асоциации за благородство. Автомобилите на марката превозват
Коментари Харесай

Как Rolls-Royce се превръща във впечатляващ офроудър - видео

Името Rolls-Royce подухва асоциации за достойнство. Автомобилите на марката транспортират пасажерите си от точка А до точка Б по допустимо най-луксозен метод. Rolls-Royce съвсем постоянно е паркиран в гаража или е пред портата на първокласен хотел и имение.

Но в този момент има различен, нехарактерен за марката различен метод на потребление, както показват офроуд специалистите от delta4x4. В предишното delta4x4 изведе доста транспортни средства и SUV на идващото равнище, освен във връзка с външен тип, само че на първо място във връзка с техните офроуд качества. Така че надали е изненадващо, когато SUV от висок клас като Rolls-Royce Cullinan попадна на мерника на опитните техници от Унтерумбах, Бавария.



Много месеци работа са вложени в проектите за превръщане на британския благородник, преди първото питане за сходна преправка да пристигна от предстоящ покупател от Арабския полуостров. Преобразуването на такава преносима икона с цена на етажна благосъстоятелност, несъмнено, също е вълнуващо предизвикателство, тъй като от една страна тя би трябвало да бъде стилна и функционална по нов метод, само че въпреки това би трябвало да демонстрира и съвършена направа в това време.

Но по какъв начин първокласният всъдеход се трансформира в безапелационен офроуд автомобил? На първо място, имате потребност от по-голям луфт, който най-добре може да се реализира с по-голям комплект колела в композиция с комплект за покачване на окачването. Това включва и гуми които развиват оптимално сцепление даже на пясък, тиня или сняг.

Истинското експедиционно транспортно средство също се нуждае от стабилен багажник на покрива, който може да държи скери за изплъзване от пясък, лопати за пясък, контейнери с вода, кутии и, в случай че е належащо, палатка на покрива. Отпред би трябвало да има предпазител за сензитивните елементи на автомобила, като охладителните му системи. И багажниците на покрива, и предниия ролбар са идеалните носители и за спомагателни осветителни системи. Японските фарове PIAA, които се употребяват от delta4x4 повече от 30 години, са съвсем най-солидно сходно нещо на пазара. Тествани за трептения до 4 пъти по-високи от ускорението, дължащо се на гравитацията, те водят най-хубавите в света рали и спортни коли до финалната линия от десетилетия.

Всяка мярка коства колкото дребна кола. За Cullinan това значи в елементи 20-инчовите джанти Delta Force real beadlock, комбинирани с дебели 33-инчови гуми от Mickey Thompson, струващи към 15 000 евро за цялостен комплект. За да побере тези големи колела, delta4x4 създаде нови разширения на арките на колелата, които костват към 14 000 евро. Повдигане от най-малко 80 милиметра се предлага за 15 000 евро и дружно с огромния комплект колела подсигурява, че транспортното средство стои с към 150 милиметра по-високо на пътя.

Rolls-Royce Cullinan може да бъде трансфорат в цялостен пакет в Off Road Tuner за към 150 000 евро. Да не забравяме – към това към момента остава и покупната цена над 300 000 евро за общоприетия Cullinan.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР