Името на Юлиан Вергов напоследък много често присъства в медийното

...
Името на Юлиан Вергов напоследък много често присъства в медийното
Коментари Харесай

Вергов ще празнува 14 февруари с Алекс Сърчаджиева

Името на Юлиан Вергов в последно време доста постоянно участва в медийното пространство като главен обвинен за закононарушението против колежката му Диана Димитрова. Тя се ожали, че е била брутално пребита на снимачната площадка на " Откраднат живот " от собствен сътрудник и въпреки към момента да не е посочила името на насилника, достоверни източници показаха Вергов за виновен синините по лицето й. 

Самият той към момента не е коментирал тази тематика, само че упованията на всички бяха, че с кариерата ми е свършено. И в случай че бяхме в чужбина, евентуално това щеше да се случи, само че тъй като сме в България сякаш и рейтингът му се подвигна. Оказа се, че артистът ще чества 14 февруари в компанията на своята колежка Александра Сърчаджиева, която остана вдовица преди 4 години. 

В Деня на влюбените Юлиан Вергов ще играе в " С тил към залеза " в Дома на културата " Борис Христов " в Пловдив.  В театралното зрелище се включват още Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов. 



Това е театър, който споделя две разнообразни любовни истории през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще срещне публиката с четирима герои - професионален готвач със личен ресторант и телевизионно шоу, неговата асистентка, по която той е мощно пристрастен, международно прочут пианист и писателка на книга-бестселър (за провалената връзка сред нея и пианиста). Благодарение на новата книга, орисите на четиримата се преплитат. Те стартират да поддържат връзка и споделят всичко, което всеки един от тях счита за истина и за свои прочувствени права, за които упорства и горещо брани. Именно това ражда нелепи, неуместни, красиви и вълнуващи обстановки и мечтания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР