Името на Шакира от месеци на слиза от заглавията в

...
Името на Шакира от месеци на слиза от заглавията в
Коментари Харесай

Нова любов? Шакира и Луис Хамилтън стават все по-близки

Името на Шакира от месеци на слиза от заглавията в медиите поради раздялата с Жерар Пике и последвалите разкрития, че той ѝ е изневерил с актуалната си половинка.

Е, сега за колумбийската хубавица още веднъж се приказва интензивно, само че този път мотивът е по-щастлив. Според доста издания наподобява, че 46-годишната певица е разкрила щастието с 38-годишния играч от Формула 1 Луис Хамилтън .

 шакира луис хамилтън Getty

След като на няколко пъти бяха засичани дружно обществено, непосредствен до тях разкри пред , че Шакира и Луис „ прекарват време дружно и са на стадий опознаване, което е занимателно. “

Новината за тази зараждаща се сантиментална връзка наподобява още по-достоверна, откакто предходната събота певицата участва на Гран При (кръг от Световния шампионат на ФИА, част от календара на Формула 1.) в Барселона, Испания, където Хамилтън завоюва второ място.

 шакира луис хамилтън Getty

След надпреварата двамата бяха видяни дружно на вечеря в обща компания. Някои от приятелите им споделиха фотоси от вечерта в Instagram, на които почитателите видяха, че Луис седи на Шакира и я прегръща през кръста .

 шакира луис хамилтън Twitter

Миналия месец Шакира още веднъж бе видяна в компанията на Луис и техните другари на яхта в Маями.

Припомняме, че преди няколко месеца певицата взе решението да напусне Барселона , където живееше поради връзката си с Жерар Пике, и дружно с двете си деца да се откри точно в Маями, Флорида .
                             

През март Шакира за пръв път завоюва наградата за Жена на годината на Билборд , като изнесе мощна и трогателна тирада на церемонията.

„ Това беше година на сериозна смяна в живота ми, в която почувствах повече от всеки път какво значи да си жена (...) Измина година, в която разбрах, че ние, дамите, сме по-силни, в сравнение с си мислим, по-смели, в сравнение с сме вярвали, по-независими, в сравнение с са ни учили да бъдем. Все отново коя жена в даден миг от живота си не е забравяла себе си, тъй като е търсела вниманието и любовта на някой различен? “
                             

Шакира продължи откровената си тирада, като акцентира, че за всяка жена идва миг, когато към този момент не би трябвало да разчита на някой различен, с цел да се обича и приема такава, каквато е. Тя изрази убеждението, че е по-важно вместо да търсиш някого, да откриеш себе си, както и да не се стремиш да бъдеш съвършен, а просто същински .

Почитателите на певицата незабавно я поздравиха за силата и вдъхновението, които вдъхва на дамите по света, а по отношение на флирта с Луис Хамилтън – чакаме да забележим какво ще покаже времето.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР