Името на Паулина Порижкова вървеше редом с това на Наоми

...
Името на Паулина Порижкова вървеше редом с това на Наоми
Коментари Харесай

Паулина Порижкова на 58 - гола и много секси

Името на Паулина Порижкова вървеше паралелно с това на Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън. Чехкинята стана част от супермоделите на 90-те и първата жена от Източния блок, появила се на корицата на Sports Illustrated.
 Когато Хали Бери не се тормози да изпие чаша вино гола (на балкона)
Хали Бери единствено по чаша вино (и нищо друго)

Поредна секси провокация от страна на актрисата

Порижкова е гневен бранител на естествената хубост, приемането на възрастта и променянето на стандартите за външния тип в обществените мрежи.

Много ценим дами, които с изключение на външна хубост, имат и темперамент да показват мнението си и да живеят съгласно своите разбирания. Знаем, че тъкмо такива дами имат силата да трансформират стандарти и в последна сметка стават ентусиазъм за мнозина. Бившият супермодел е изцяло наясно с това и става и все по-активна в обществените мрежи, които постоянно употребява, с цел да изрази позицията си по дадена тематика.

Последният ѝ пост обаче е обвързван с избран мотив - рожденият ѝ ден, който по всичко проличава Паулина Порижкова приветства с усмивка гола в леглото. 

" Започвам 58 с нищо друго с изключение на със слънце и усмивка. И вярата, че най-хубавото занапред следва, и нищо друго с изключение на признателност за всичко, което ме докара тук до в този момент. Много благодаря на всички за пожеланията за рождения ден! Въпреки че 20 часа от рождения ми ден бяха прекарани в пътешестване, несъмнено си струваше ", написа моделът под фотографията, на която я виждаме да лежи гола в леглото си, покрила гърдите си с плюшена играчка, а другите си интимни части с чаршаф.
 Паулина Порижкова и сложният миг за модела, когато домът ѝ е изгорен
Когато Паулина Порижкова е изгубила дома си

Нови откровения за сложни моменти

За броени часове фотографията събра хиляди лайкове и стотици мнения, като почитателите ѝ не пропуснаха да изразят възхищението си към естествения ѝ външен тип, отбелязвайки, несъмнено, че наподобява просто отлично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР