Името на Европейското първенство по футбол, което беше пренасрочено от

...
Името на Европейското първенство по футбол, което беше пренасрочено от
Коментари Харесай

Името на пренасроченото за 2021 година Европейско по футбол все още не е утвърдено, от УЕФА се извиниха за грешката

Името на Европейското състезание по футбол, което беше пренасрочено от лятото на 2020 за 2021 година, към момента не е одобрено, оповестиха от УЕФА. Евроцентралата взе решение на 17 март да реалокира с година континенталния шампионат поради пандемията от ковид на Стария континент, а през вчерашния ден в профила си в " Туитър " УЕФА заяви, че названието на шампионата остава " Евро 2020 ".

With apologies for the earlier error, to be clear no decision has yet been made on the name of the rearranged EURO to be held in 2021.

The earlier tweet was sent by mistake.
— UEFA (@UEFA) March 20, 2020 " Извиняваме се за позволената по-рано неточност. Искаме да поясним, че още не е взето никакво решение по отношение на името на пренасроченото Евро, което ще се състои през 2021 година ", се споделя в новото известие на УЕФА.
 Евро 2020 си остава със същото име, макар че ще се организира през 2021-ва

Европейският шампионат би трябвало да се играе от 11 юни до 11 юли 2021 година в същия формат с домакинство на срещите в 12 европейски града - Санкт Петербург, Лондон, Мюнхен, Баку, Рим, Букурещ, Дъблин, Копенхаген, Билбао, Глазгоу, Будапеща и Амстердам.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР