Името на един от най-хитовите актьори, Калин Врачански, отскоро е

...
Името на един от най-хитовите актьори, Калин Врачански, отскоро е
Коментари Харесай

Ето коя измества Векилска от сърцето на Врачански

Името на един от най-хитовите артисти, Калин Врачански, неотдавна е забъркано в спекулация с водещата Мариана Векилска, а арт клюката твърди, че тя се е разделила с втория си мъж – радиоводещия Симеон Колева, поради буйното си въодушевление по артиста.

Мястото ѝ в сърцето на Врачански е застрашено от надарена млада актриса. Това е Ванина Кондова. Тя най-вероятно ще бъде партньорка на Врачански в комедиен сериал Фалшив воин, чиито епизоди ще се завъртят през есента или при започване на идната година по Нова телевизия.

Един от създателите на плана е Димитър Гочев.

Врачански ще влезе в кожата на 30-годишен мъж, ухажван от армия от дами. Любопитното е, че преди малко навършилата 14 години Крисия, която скоро напусна Слави, също ще партнира на Врачански, написа Хотарена. Тя ще бъде ученичката Мая, а имената на останалите артисти се пазят в загадка.

Покрай взаимната работа на Калин и Ванина, тя най-вероятно ще му завърти главата. Самата Векилска била мощно обезпокоена от конкуренцията в лицето на Ванина, само че се опитвала да резервира хладнокръвие, с цел да не отблъсне артиста с необуздана ревнивост.

Снимките на сериала ще бъдат във Варна, а Фалшив воин може да се трансформира в мощен трамплин на надарената Крисия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР