Името на депутата от ДПС Делян Пеевски беше забъркано в

...
Името на депутата от ДПС Делян Пеевски беше забъркано в
Коментари Харесай

Пеевски: Щом ме проверяват, да кажат какво са открили

Името на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски беше забъркано в следващия кръг от клевети, оповестява в. "Монитор ". Това стана на интернационалната конференция на тематика „ Европейски практики и благоприятни условия за противопоставяне на корупцията”.

Атаката беше инспирирана от Георги Георгиев – ръководител на гражданското съдружие „ Боец”.

Потърсен за коментар от вестниците „ Телеграф” и „ Монитор”, Пеевски съобщи: ”Смятам, че КПКОНПИ (Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество) би трябвало да оповести неотложно резултатите от инспекцията, а не нейният ръководител да изяснява, по какъв начин тя била завършена ".

„ Аз самият също не съм известен, като публично ще ги запитам. След като ме ревизират, да имат доблестта да кажат и какво са открили ", съобщи Пеевски.

Аз нямам терзание от инспекцията, защото през последните години съм проверяван неведнъж от прокуратурата и данъчните органи по всевъзможни сигнали на същите тези прислужници на олигархията, в това число и такива, подавани в чужбина, като всички сигнали претърпяха цялостно крушение. Наясно съм и за аргументите, заради които съм под непрекъснат прицел на псевдо-борците с корупцията, които единствено видимо са „ борци”, а в реалност обслужват само ползите на тези, които им заплащат, сподели Делян Пеевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР