Името на Бриджит Макрон, първата дама на Франция, беше замесено

...
Името на Бриджит Макрон, първата дама на Франция, беше замесено
Коментари Харесай

Замесиха името на Бриджит Макрон в козметичен скандал

Името на Бриджит Макрон, първата дама на Франция, беше забъркано в машинация с козметика. Производител на крем срещу бръчки съумя да заблуди французите, че 65-годишната първа дама на Франция постоянно употребява техния артикул и даже е станала негово лице.

Истината е, че Бриджит няма нищо общо с крема, написа френското издание „ Local”. Това обаче не е попречило доста французойки да се заблудят и да го закупят с вярата, че той ще подейства и на тях толкоз благотворно, колкото на нея, съобщи Нова телевизия.

Онлайн измамата почнала с вести за крема във подправени уеб страници. Статиите разказвали за „ триумфа на козметичната компания на първата дама” и за обстоятелството, че „ кремът, който тя употребява, ще промени грижата за кожата завинаги”. Към новините, несъмнено, имало и реклами на фирмата-производител. Според тях измежду клиентките им са и Мишел Обама и Карла Бруни.

В началото изглеждало, че тестът на козметичното знамение ще коства 4 евро, само че след това се оказвало, че цената е 88 евро. След като научила за измамата, Бриджит задействала юристите си, които изискали свалянето на подправените реклами и публикации. Това не е първият път, когато името на първата дама се употребява за нечисти цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР