Името а Rolls-Royce по традиция се свързва с много луксозни

...
Името а Rolls-Royce по традиция се свързва с много луксозни
Коментари Харесай

Rolls-Royce Arcadia Droptail: Това ли е най-скъпият нов автомобил досега?

Името а Rolls-Royce по традиция се свързва с доста първокласни и скъпи коли. И също по този начин със солидна група фенове, които имат задоволително финанси да персонализират своя „ Ролс “ и да го създадат по поръчка за своя усет.

За някои от тях обаче даже и това не е задоволително. Те желаят да имат уникат, какъвто никой различен не е имал или ще има. И по този начин се ражда следващият специфичен модел на марката – Rolls-Royce Arcadia Droptail.

Както всеки неповторим Rolls-Royce и Arcadia Droptail има своя тематика. В случая тя е отдаване на респект на естествените материали и на чистотата и елегантността на натуралните форми.

Името е въодушевено от гръцката митология. В нея Аркадия е „ раят на Земята “. Целта е колата да работи успокояващо на притежателя ѝ и да му оказва помощ да се отпусне в натовареното си всекидневие.

Детайлите по този автомобил са извънредно доста и мъчно могат да се опишат в резюме. Но няколко акцента дават доста добра визия за какъв брой особено произведение на изкуството става въпрос.

Например класическият часовник на таблото на всеки Rolls. В случая той е най-сложния в историята на компанията, като единствено за сглобяването му са били нужни цели пет месеца. А създаването е лишила две години.

Дървените детайли в интериора също са не по-малко комплицирани. За тях специалистите на компанията са работили общо 8000 часа, с цел да ги изработят. По автомобила има 233 дървени детайла, като 76 от тях са единствено по задната „ палуба “. И с цел да може дървото да бъде инсталирано по стремежи метод, инженерите са употребявали технологии от Formula 1, с цел да изработят карбонова рамка, която да служи за основа на дървото.

По плана се работи от 2019 година Компанията споделя, че клиентът е упорствал финалният автомобил да е безусловно прецизен с първите скици, които са му посочили първоначално.

Цената и още детайлности може да научите на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР