Именно коалиционният му партньор и лидер на НФСБ настоя за

...
Именно коалиционният му партньор и лидер на НФСБ настоя за
Коментари Харесай

Сидеров: Не сме във властта, за да се занимаваме с лифтове

Именно съдружният му сътрудник и водач на НФСБ настоя за разширение на ски зоната в Банско и се разгневи на премиера Бойко Борисов, когато решението беше отсрочено, въпреки и за малко. Пак Симеонов упрекна и депутатите от ГЕРБ и Движение за права и свободи, че "пак ни извъртяха " със Закона за концесиите, с който продължавало раздаването на концесии „ на доближени компании и групировки “.

„ Не знам за какво цялата страна се занимава с някакъв въжен превоз. Вероятно става дума за пари. Ние не се съгласихме да участваме в тази коалиция поради лифтове, плажове или пързалки, а поради нещо по-сериозно и значително – да подвигаме приходите на хората, да се борим с престъпността”, добави Сидеров пред bTV.

На въпрос дали решението за Банско е било взето под напън в последните дни на 2017 година и за разликите сред Симеонов и Борисов, водачът на "Атака " отговори:

Ако обичат да се уточнят като възрастни мъже - те са на един етаж, през 50 м са им вратите”.

Той акцентира, че през новата година ще подсети на своите съдружни сътрудници, че те са във властта, с цел да „ вършат живота на българите по-добър”.

„ В България няма единствено 6 млн. скиори”, разяснява още Сидеров.

"Юлен " сподели абстрактен план за втори въжен превоз на Банско >>

По думите на ръководителя на ПГ на "Обединени патриоти " доста по-голям проблем за разрешаване е цената на водата и дейностите на КЕВР.

„ КЕВР е една нездравословна комисия, където може би би трябвало да се стартира диалог за корупция. Начело на нея стои един неприкрит костовист (Иван Иванов е от ДСБ - б.р.), който би трябвало неотложно да си подаде оставката”, безапелационен бе Сидеров.

По думите му комисията би трябвало да бъде овладяна, тъй като тя се избира от Народното събрание, само че не се регистрира пред него.

„ Няма да се примиря с това да се подвига цената на водата, тока и парното, след което хората да сочат с пръст нас и да споделят „ вижте какво направихте”, добави Сидеров.

Според него вотът на съмнение към кабинета няма да мине, само че е мотив за равносметка, въпреки най-малко 2/3 от българите да не желаят предварителни избори. В този смисъл почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган не споделя нещо по-различно от множеството българи, заявявайки, че в случай че държавното управление падне, няма да има кой да ръководи.

Лидерът на "Атака " бе безапелационен, че в случай че Движение за права и свободи желае "демонтаж " на патриотите от ръководството, "от този ремонт може да рухне цялата страна ".

По мотив мненията в западни медии, че България поема председателството на Европейския съвет в „ облак от корупция ”, той съобщи, че в множеството европейски страни има доста по-сериозна корупция и „ те си го знаят”.

„ Това е метод да се цапа имиджът на България. Ако обичат, да си гледат тяхната корупция”, сподели още Волен Сидеров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР