Имението, в което Приянка Чопра и Ник Джонас смятат да

...
Имението, в което Приянка Чопра и Ник Джонас смятат да
Коментари Харесай

Приянка и Ник свиха гнездо в къща за 6,5 милиона

Имението, в което Приянка Чопра и Ник Джонас считат да основат семейство, беше разкрито от медиите. Къщата се намира в Бевърли Хилс и е оценена на 6,5 милиона щатски $.

Според уеб страницата TMZ, зашеметяващият нов дом на влюбените разполага с пет спални, четири бани, басейн и с необикновен аспект към хълмовете над Лос Анджелис. Къщата се намира в най-атрактивния регион на Ел Ей, където е и най-прочутият пощенски код – 90210.

Общата повърхност на парцела е към 412 кв. м. Според уеб страницата, Ник е купил къщата преди няколко месеца, малко преди да предложи брак на обичаната си през юли. Приянка и Ник се сгодиха през август в Мумбай, на обичайната индуска гала. На 1ви декември, младоженците узакониха любовта си на християнска гала, водена от бащата на Джонас, който е свещеник, а на 2ри декември бе и хиндуиската гала.

Приянка и Ник се срещнаха през 2017 година на Met Gala, като съгласно информациите един на различен ги е показал дизайнерът Ралф Лорън. Връзката сред двамата стартира година по-късно – през май 2018 година

Близки на Приянка споделят, че тя към този момент мечтае за бебе, изключително откогато нейната добра другарка Меган Маркъл е оповестила новината за бременността си.

Вижте фотоси от фамилното гнездо на новодомците в нашата изложба.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР