Имението, в което героят на Ал Пачино от филма “Белязания”

...
Имението, в което героят на Ал Пачино от филма “Белязания”
Коментари Харесай

Продават имение от филма „Белязания“ за $40 млн.

Имението, в което героят на Ал Пачино от кино лентата “Белязания” живее, преди да бъде погубен, e оповестено за продажба с цена от 39,99 млн. $, написа “Уолстрийт Джърнъл”. Къщата, известна като “El Fureidis” или “Малък Рай,” е ситуирана в парцел от 10 акра в Монтесито, Калифорния и се появява в снимания през 1983 година филм, заяви „ Труд бг “.

Във кино лентата снимат единствено външната част на къщата, а сцените вътре са снимани на друго място. Къщата с четири спални е проектирана при започване на 20 век от Бертрам Гудхю за Джеймс Уолдрон Гилеспи - състоятелен нюйоркчанин, написа изданието.

В имението има две дребни вили за посетители с още три спални.

Имотът беше продаден за последно през 2015 година на цена от 12,26 млн. $ на живеещия в Хюстън предприемач Прадийп Йохан Гупта, основен изпълнителен шеф на IQ Holdings. Гупта споделя пред “Уолстрийт Джърнъл”, че от вътрешната страна “El Fureidis” няма нищо общо с това, което феновете са видели във кино лентата. Цените на пазара на парцели в Монтесито се повишават още отпреди пандемията. Сред закупилите неотдавна парцели в региона е някогашният основен изпълнителен шеф на Гугъл Ерик Шмид, който закупи с имение за 30,8 млн. $.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР