Имението "Пейсли парк", в което живееше и работеше легендарният певец

...
Имението "Пейсли парк", в което живееше и работеше легендарният певец
Коментари Харесай

5 години от смъртта на Принс: Имението Пейсли парк посреща ограничен брой фенове - slava.bg

Имението "Пейсли парк ", в което живееше и работеше именитият артист Принс, през днешния ден посреща определени 1400 фенове, с цел да отбележат петата годишнина от кончината му в сърцето на креативното му леговище, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Преддверието на просторното му студио ще бъде отворено за късметлиите, съумели да създадат безвъзмездна резервация. Други почитатели ще могат да оставят цветя и сувенири пред статуята във формата на фамозния му виолетов Символ на любовта, издигната пред входните врати на имението.

Изработената по поръчка керамична урна с формата на "Пейсли парк " и признака на Принс в началото е сложена в средата на атриума, когато студиото на поп легендата в предградието Минеаполис е отворено за първи път като музей през октомври 2016 година По предпочитание на фамилията на Принс, урната след това е преместена в по-незабележимо кътче на преддверието, преди да бъде скрита от публичния взор за отчаяние на легионите му почитатели.

Това е първият път, когато урната е върната в атриума, с цел да бъде показана пред обществеността.

Принс умря на 57-годишна възраст на 21 април 2016 година от инцидентна свръхдоза фентанил. Кончината му шокира почитателите и провокира вълна от тъга по целия свят. Оттогава имението му "Пейсли парк " действа като музей и предлага платени обиколки. Туровете са прекратени за през днешния ден, с цел да бъде маркирана петата годишнина от гибелта на суперзвездата.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР