Имената на всички кандидати за президент и вицепрезидент, както и

...
Имената на всички кандидати за президент и вицепрезидент, както и
Коментари Харесай

ЦИК регистрира 4 ИК за президент досега, срокът изтича днес |

Имената на всички претенденти за президент и вицепрезидент, както и за народни представители, би трябвало да станат известни най-късно до 12 октомври. Днес в 17 часа обаче изтича срокът за регистрация на Инициативни комитети, които предлагат нов държавен глава. 

Чакат се документите на застаналите зад ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, подсилен от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, и ръководителят на Върховен касационен съд Лозан Панов, който поддържа Демократична България.

До момента, с изключение на ИК на сегашния президент Румен Радев с вице Илияна Йотова, ЦИК записва и комитетите, които издигат Луна Йорданова и Иглена Илиева, Венцислав Ангелов и Дарина Тодорова, Росен Миленов и Иван Иванов.

Кандидати за президент са и: Цвета Кирилова, Валери Симеонов от НФСБ, Костадин Костадинов от Възраждане, Волен Сидеров от Атака. 

Все още не е прочут претендентът за президент на Движение за права и свободи, в случай че придвижването издигне собствен, както разгласи, както и на Вътрешна македонска революционна организация. 

Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Промяната продължава и " Изправи се БГ " застанаха зад Румен Радев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР