Имайки предвид пазарната капитализация на биткойна от над 1 трлн.

...
Имайки предвид пазарната капитализация на биткойна от над 1 трлн.
Коментари Харесай

Deustche Bank: Биткойнът е твърде важен, за да бъде игнориран

Имайки поради пазарната капитализация на биткойна от над 1 трлн. $, той към този момент е прекомерно значим, с цел да бъде пренебрегнат. Това се споделя в отчет на Deutsche Bank, представен от Yahoo Finance.

Според него цената на криптовалутата ще продължи да пораства, до момента в който тя притегля вниманието на мениджъри на активи и огромни компании.

От Deutsche Bank обаче чакат цената на биткойна да остане нестабилни поради лимитираната й приложимост.

Банката пресмятат, че единствено 30% от транзакционната интензивност на биткойн е обвързвана с заплащания. През 2020 година да вземем за пример 28 млн. биткойна са сменили ръце, като това се равнява на 150% от всички биткойн в циркулация. В същото време са били разменени 40 милиарда акции на Apple, което е 270% от общият брой на книжата на софтуерния колос.

„ Биткойнът би трябвало да трансформира своя капацитет в резултати по метода, по който го направи Tesla ”, разяснява от Deutsche.

Tesla, сходно на биткойна, провокира многочислени диспути за бъдещето на колите и за способността на компанията да излезе на облага. Нагласите към компанията се трансформираха радикално през последните 18 месеца, откакто тя потвърди, че е способна да доставя коли като Model odel 3 в огромен мащаб,

„ Настоящата оценка на биткойна включва наклонността за по-широко пренасочване към трансграничните цифрови, заради което тя би трябвало да показва цената си като платежно средство, с цел да заслужи репутацията си “, означават от Deutsche Bank

Към 11:20 часа българско време биткойнът се търгува за 58 706,20 $, което съставлява растеж от 0,99% за последните 24 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР