Имате ниско самочувствие, когато се погледнете в огледалото? Не се

...
Имате ниско самочувствие, когато се погледнете в огледалото? Не се
Коментари Харесай

Ейми Шумър получава „Диагноза: Секси!“

Имате ниско самочувствие, когато се погледнете в огледалото? Не се тормозете – няма нищо, което удар в главата да не може да поправи. С това усещане най-малко оставаме от премиерното заглавие за седмицата „ Диагноза: Секси! “. Със задачата да ни нахъса да се харесаме такива, каквито сме, се заема комедийната звезда Ейми Шумър. И би трябвало да признаем, не сме изключително очаровани от обвързването й с филм, чиято концепция по начало е много клиширана. И то, имайки поради славата на Шумър като разбивачка на стандарти.

Ще преглътнем, въпреки всичко, баналната тяга на сюжета - най-малко поради позитивната поука. Дали лентата не наподобява като прекомерно разточителна реклама на съответен уебсайт за извършване на покупки, преценете сами с отскок до киносалона.

Встрани от упоменатите към този момент дефекти „ Диагноза: Секси! “ е нелоша комедия, изключително на фона на втренчените погледи на публиката, когато героинята на Шумър Рене се впусне в конкурс но Мис Бикини.

„ Срещнах брачна половинка си малко откакто приключихме фотосите към „ Диагноза: Секси! “ - съвършеното време. Чувствах се в действителност прелестно, бях в положение на особена обич към самата себе си. Бях подготвена да заобичам и някой различен “, споделя самата Шумър за следствията от работата си по заглавието. И очевидно предчувствието й е било правилно – тя се омъжи за избраника си единствено няколко месеца след първата им среща. „ Иска ми се да мога да се срещна с младите девойки тъкмо преди първият устен принудител да ги нарани и да ги предупредя да не одобряват казаното от него насериозно “, споделя още актрисата във връзка посланието на лентата.

„ Диагноза: Секси! “ е режисьорски дебют на дуото Аби Кон и Марк Силвърстейн, които работят и по сюжета на плана. Липсата им на опит непроменяемо обаче личи тук-там в изтъркани смешки и неналичието на дълбочина в поддържащите персонажи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР