Имате ли запушен нос? Хремата и запушеният нос са неудобни

...
Имате ли запушен нос? Хремата и запушеният нос са неудобни
Коментари Харесай

Как да облекчим хремата?

Имате ли запушен нос? Хремата и запушеният нос са неуместни признаци на горните дихателни пътища със лични съществени аргументи. Но откакто стартират, търсим бързо облекчение.

Хрема е обособяване на слуз от ноздрите. Това е резултат от несъразмерното произвеждане на носна слуз. Излишната назална слуз води до приключване на воднисти тайни от носа.

Запушването на носа се дължи на възпалението на лигавицата на носната празнина. Подутите носни проходи лимитират въздушния поток, което прави по-трудно дишането през носа. Обикновената простуда и грипът постоянно са виновници за хрема и/или запушен нос, 1 само че и двете могат да бъдат породени от алергии.

Ето по какъв начин да облекчите признаците на горните дихателни пътища като запушен нос и хрема, с цел да се почувствате по-добре бързо.

Пийте доста течности.
Направете си промивка на носа с този чай и ще забравите за хремата
Хремата е извънредно неприятно положение. И постоянно не се повлиява неотложно от използването на лекарства. Но преди използването на какъ...

Ако имате запушен нос, поддържайте се хидратирани, като пиете доста вода и избистрен пилешки бульон, с цел да извършите слузта си по-тънка и по-течна. Избягвайте течности като кофеин, които могат да причинят дехидратация.

Отпийте лечебна топла напитка.

Топлите питиета са успокояващи в неприятното време. Пиейки ги, ще почувствате облекчение от запушен нос, хрема и други признаци на простуда и грип.

Почивайте си доста.

Говорейки за сън... когато не се чувствате добре, от решаващо значение е да спите задоволително, с цел да може тялото ви да се излекува. Изследванията демонстрират, че тялото ви основава нови кафези на имунната система, когато спите.
Как потреблението на алкохол провокира хрема?
За нездравословното влияние на алкохола върху човешкото тяло се приказва от дълго време. Оказва се, че вредите от него не се изчерпват до познатите...

Нанесете топъл компрес.

Поставянето на топъл компрес на носа и челото няколко пъти дневно може да помогне за облекчение на признаците на горните дихателни пътища като задръстване на носа.

Напарете се.

Следващия път, когато имате запушен нос, пробвайте да седнете в банята с топъл душ. Можете също да вдишвате пара от купа с гореща вода.

Използвайте овлажнител.
Какво оказва помощ при запушен нос?
Запушеният нос прави доста мъчно естественото действие на тялото. Трудно дишаме и приказваме, сънят не ни възвръща изцяло и се по...

Чист овлажнител или изпарител за хладна мъгла е превъзходен метод да добавите влага назад в околната среда, което ще помогне при задръстване на носа. Когато въздухът е прекомерно изсъхнал, слузта ви може да стане по-гъста и да не тече доста добре, а синусите ви може да не се оттичат вярно.

Опитайте физиологичен спрей за нос.

Използването на гальовен физиологичен спрей за нос като може да помогне за изчистване на запушвания от простуда или алергии. Физиологичният спрей за нос оказва помощ да се поддържат носните проходи отворени, като отмива всички алергени като пъстър прашец, прахуляк или пърхот от домашни любимци.

Яжте пикантна храна.

Химикалът в пикантните храни, капсаицин, може да помогне за облекчение на хрема, която не е породена от алергии. Капсаицинът е съединението, което придава топлота на лютите чушки. Докато ядете пикантни храни, хремата ви може да се утежни първоначално, само че в дълготраен проект топлината ще я облекчи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР