Имате ли познат, на който никога не му върви в

...
Имате ли познат, на който никога не му върви в
Коментари Харесай

Зодиите, които ВИНАГИ попадат на грешния човек

Имате ли прочут, на който в никакъв случай не му върви в любовта? Може би постоянно попада на несъответствуващи сътрудници, или пък отблъсква с дейностите си своите избраници?
Има хора, които постоянно се сблъскват с несподелената обич по една или друга причина. Те постоянно са с разбири сърца, тъй като попадат на неверните хора. Заради всички компликации в любовта, тези хора получават доста уроци, които им оказват помощ да оценят верния за тях сътрудник. И когато това стане, те са същински щастливи и признателни. Те нормално са представители на няколко зодиакални знака. Това са същински борци, които колкото и пъти да се провалят, в никакъв случай не се отхвърлят.

1. Овен - Обикновено изпитват мощно увлечение тъкмо към хората, които ги отблъскват. Искат да имат тъкмо това, което не могат. Те обичат тръпката от това да преследват и изцяло не помнят за смисъла на споделената обич. Овните не осъзнават, че индивида, в който са влюбени, не споделя възприятията им. Представителите на този зодиакален знак считат, че рано или късно избраникът им ще осъзнае какво прелестно създание може да има. Това, обаче нормално не се случва и те рано или късно стартират да се усещат засегнати.
6-те зодии, които постоянно са недоволни
2. Риби - Те изпитват доста мощна потребност от човек, който ги обича същински. Заблужават се, че всеки може да бъде тяхна сродна душа. Силната потребност от подобен човек ги принуждава да стартират връзки, които нямат бъдеще. Рибите постоянно прибързват и избират неправилни за тях хора. Това ги огорчава и наранява, тъй като тези хора много постоянно ги нараняват. Те са сантиментални натури и имат вяра, че щом са влюбени в даден човек, той също би трябвало да откликне на възприятията им. Показват това ясно и постоянно отблъскват представителите на противоположния пол, към които имат увлечение.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР