Имате ли от онези коси, които на следващия ден след

...
Имате ли от онези коси, които на следващия ден след
Коментари Харесай

Лесна хитринка за бързо омазняващата се коса

Имате ли от тези коси, които на идващия ден след измиването, като че ли са също толкоз мръсни, както преди него? Мазният скалп е всекидневно срещано при хора с прави и по-тънки коси, като мощното секретиране на кожата на главата, прави косата да наподобява постоянно много нечистоплътна.
Интернет бълва със препоръки по какъв начин да не мием косата по-често от 3 пъти седмично най-много, само че по какъв начин да предотвратим визията на мръсната коса?
 Грешки в грижата за коса, за които не сте подозирали Грешки в грижата за коса, за които не сте подозирали
Здравата, здрава коса е фантазията на доста дами, само че не всички от тях я имат като естествена даденост. В комбиниране с това, неправилната гриж...
Ето, следната хитринка – използвайте бебешка пудра.
Наръсете малко количество бебешка пудра в най-омазнената част тъкмо преди да легнете за сън, като се опитате оптимално да изтупате непотребното преди този момент. Търкането от възглавницата ще спомогне останалата пудра да се разнесе, както и ще „ обере “ омазняването.
Аналогично, също отличен артикул е така наречен „ изсъхнал шампоан “, който в случай че се постави преди излизане, може да направи главата Ви да наподобява бяла, само че подложен преди сън, ще подсигурява изцяло „ освежена “ коса за сутринта.
Сух шампоан може да намерите във всяка дрогерия, а и в много от огромните вериги, като цената на флакон спрей е сред 5 и 10 лева Налична на пазара е също и пудра – изсъхнал шампоан, което е много по-щадящо за скалпа, а и за природата.
 Фризьорът поучава: Никога не правете това с косата си сами Фризьорът поучава: Никога не правете това с косата си сами
Косата е част от визитката на човек. Благодарение на прическата си ние имаме високо самочувствие или страдаме от липса на такова. Съвс...
Налични са и джобни формати, комфортни за носене в дамска чанта, като това подсигурява „ чиста “ визия на главата Ви!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР